Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@01:57:16 GMT

سود کم ، علاقه و وجدان کاری عامل موفقیت است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۸۹۰۲

سود کم ، علاقه و وجدان کاری عامل موفقیت است

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، حسین زالی کارآفرین عرصه تولیدات محصولات چرمی در گفت گو با بسیج گفت: من با کارگیری تجربیات 50 ساله پدرم و همراهی برادرم از سنین کودکی شروع به کار در این حیطه کردم.

 

وی تصریح کرد: با توجه به علاقه و سابقه ی فعالیت خانوادگی در عرصه تولید محصولات چرمی به صورت جدی بعد از پایان سربازی به همراهی پدر و برادرم پرداختم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی با بیان طرح برند سازی محصولات تولیدی به منویات مقام معظم رهبری در اهمیت اقتصاد مقاومتی گفت : ما در دنیایی زندگی می کنیم که اطراف مارا پوشاک ترک و محصولات چینی فرا گرفته است واگر بخواهیم در جنگ اقتصادی امروز پیروز شویم راهی جز برندسازی و نیز ایجاد وفاداری مشتری نسبت به برند وجود ندارد. با وجود رقبای پرزرق و برق خارجی و مشتری های خواهان تنوع و کیفیت بیشتر قیمت پایین تر فقط برندی به اوج خواهد رسید که زودتر جواب گوی مشتری ها باشد.

وی با اشاره به دو نوع دوخت محصولات چرمی اظهار داشت: در عموم مردم هنوز نگاه دوخت سنتی با دست چرم ماندگار است اما با استفاده از تکنولوژی های بروز و کوتاه کردن زمان فرآیند طراحی تا دوخت می توان کالای با استحکام تر و به تنوع مشتری تولید نمود.

زالی نوع طراحی را با ارزش ترین قسمت تولید دانست و اظهار کرد: طی چند سال گذشته فعالیت های زیادی در خصوص طراحی محصولات صورت گرفته خوشبختانه توانستیم دغدغه طراحی را تا جایی از بین ببریم که گاهی سایر طرح های ما در برند های دیگر تکرار می شود.

این کارآفرین کرجی به بخشی از مشکلات هم اشاره کردو خاطر نشان کرد:در عرصه تولید محصولات چرمی تهیه مواد اولیه چرم حائز اهمیت است متاسفانه در مواردی برای ورود موارد اولیه مسیر سهل نمی باشد که این امر باعث ضرر می گردد.

زالی افزود: طی 50 سال فعالیت در بخش دوخت کیف های چرمی و محصولات آن در استان البرز با وجود همه ی مشکلات ، توانستیم کالاهایی را تولید کنیم که مورد توجه علاقمندان استان ها و کشور های دیگر قرار گیرد.

وی با بیان اهمیت تبلیغات، ادامه داد: از موثر ترین مراحل کار تولید تبلیغات و خدمات پس از فروش است که اعتماد و وفاداری مشتری را دنبال دارد که ما نیز در پیشبرد بیشتر آن قدم برمی داریم.

زالی گفت: صنعت چرم در غرب کشور در دو استان همدان در غرب و تبریز در شمال کشور متمرکز شده و ظرفیت آن برای سایر مناطق با توجه به وجود منابع اولیه آن به طور کامل فراهم است.

این کارآفرین بیان کرد: با کارآمد بودن تولید محصولات چرمی در عرصه اقتصادی، جوانان می توانند با سرمایه اندک و علاقه و وجدان کاری و نیز کارآموزی در کارگاه ها به کاری دست یابند و در جهت رونق وضع اقتصادی گامی بردارند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: من موفقیت خود را مدیون پدرم هستم، که مبارزه با سختی ها ی کار و تجربیات خود را من آموخت.

 

 

خبرنگار بسیجی : فوج

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مشارکت مردم در هر کاری رمز موفقیت در آن کار است